Milanka Opačić neće glasati za opoziv Marića

Marko Lukunic/PIXSELL

Potpredsjednica Hrvatskog sabora Milanka Opačić u utorak je gostovala u Dnevniku Nove TV gdje je komentirala novonastalu situaciju u Vladi.

“Mislim da je tajming loš, i zbog lokalnih izbora i zbog toga što, nažalost, imamo problema s očuvanjem radnih mjesta u Agrokoru. To nije samo 60 tisuća radnih mjesta u tom koncernu, to je još puno radnih mjesta u tvrtkama koje su povezane s Agrokorom, koje su u velikim problemima. Ni situacija u regiji nije bajna, kao ni situacija u Europskoj uniji, koja traži svoj put. Ne bi bilo dobro da Hrvatska bude jedna politički nestabilna zemlja. Utoliko mi se ne sviđa ova situacija”, rekla je Opačić.

Na pitanje imaju li u SDP-u naputak da svi budu u velikoj vijećnici kada se bude glasalo o povjerenju ministru Mariću odgovorila je kako svaki put kada se o nečemu glasa imaju naputak da budu tamo.
Potom je na konkretnije pitanje hoće li ona osobno biti tamo i hoće li glasati protiv Marića odgovorila kako do kraja tjedna neće biti u saboru.

“Imam jedan obiteljski problem, danas sam ga iznijela na sjednici Kluba i dobila dozvolu da do kraja tjedna ne budem u Saboru”, rekla je potpredsjednica Sabora.

Komentiraj