BOŽIĆNI SUSRET ANDRIJE MIKULIĆA I ZDRAVKA MAMIĆA u kafiću Gold Paška Dodića protumačen je kao podrška Dinamova savjetnika mogućoj kandidaturi predsjednika zagrebačkog HDZ-a za gradonačelnika te okretanje leđa aktualnom gradonačelniku Milanu Bandiću

Andrija Mikulić, šef zagrebačkog HDZ-a, i Zdravko Mamić, najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa, nominalno savjetnik zagrebačkog nogometnog kluba Dinamo, susreli su se na Štefanje, 26. prosinca, u poznatom zagrebačkom kafiću Gold u Dubravi, gdje su bili u društvu vlasnika kafića Paška Dodića, inače vlasnika lanca zlatarnica, i Igora Mlinara, jednog od optuženih u aferi s curenjem podataka iz tajnih istraga.

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakLJUBLJANSKI ‘DNEVNIK’ Arbitražna presuda sredinom ove godine
Sljedeći članakJedini hrvatski grad u kojem je rođeno više izvanbračne djece nego djece u braku
Orhidea Gaura Hodak rođena je 20. svibnja 1974. u Zagrebu. Nakon završene srednje škole za upravu i pravosuđe, upisuje studij kontrole letenja, ali od njega ubrzo odustaje. Odlazi na godinu dana u London, a nakon povratka, zapošljava se u jednoj privatnoj tvrtci kao službenica. Krajem 90­ih sve se više zanima za politička događanja, upisuje studij politologije (uz rad) i odlučuje potpuno promijeniti karijeru. Novinarstvom se bavi od 2003., kada je počela raditi u gradskoj redakciji Jutarnjeg lista. Karijeru nastavlja u magazinu Story, gdje se bavila temama vezanim uz svijet kazališta, filma, glazbe i kulture. Zbog zanimanja za šire društveno­političke teme, 2007. godine prelazi u politički tjednik Nacional, gdje je obrađivala razne društvene fenomene i raspon tema od znanosti i medicine do kriminala i politike, što je često uključivalo dublje istraživanje. S grupom novinara 2011. prelazi u novoosnovani tjednik Aktual, ondje se fokusira uglavnom na teme iz unutarnje politike. Paralelno uz rad, završila je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i upisala diplomski studij iz područja međunarodnih odnosa. Od 2013. ima status slobodne novinarke. Autorica je knjige "Tuđman i Perković". Krajem 2014. priključuje se ekipi na čelu s Berislavom Jelinićem koja je nakon dvije i pol godine pauze ponovno pokrenula tjednik Nacional.