Michael Douglas pokušava djecu odvratiti od glumačkog poziva, ne slušaju ga

Američki filmski i televizijski glumac Michael Douglas rođen je 25. rujna 1944. godine i danas je napunio 77 godina. Slavu je stekao tek u zrelim godinama i postao najplaćeniji glumac u Hollywoodu. Tijekom života je prolazio kroz brojne burne faze, a njegove riječi i savjeti se rado citiraju. U braku je s glumicom Catherine Zeta-Jones pa su često u žiži javnosti. Ovo proljeće je iz njihova doma stigla  vijest kako je Catherine otkrila da njezin suprug Michael neprestano upozorava njihovu djecu da se drže podalje od glume jer smatra da će, zbog slavnih roditelja, teže uspjeti u tom poslu. Ona je dodala kako njihov sin Dylan (20) i kći Carys (18) žele biti glumci, ali ih njihov otac uvjerava kako to nije dobra ideja.

“Michael im je objasnio što znači biti nečiji sin ili kći u ovoj industriji”, izjavila je Catherine Zeta-Jones gostujući u talk showu glumice Drew Barrymore, objašnjavajući kako bi se njihova djeca morala dodatno dokazivati kao glumci. Iako ih se stalno odvraća od glumačkog posla njihov odgovor je “Žao nam je, ali mi želimo biti glumci.” Drew Barrymore rekla joj je kako je jako dobro razumije jer je i ona došla iz glumačke obitelji čije je prezime bilo sinonim za glumu.

A da će poznati glumački i bračni par teško odvratiti svoju djecu od njihove nakane potvrdila je i sama Catherine Zeta-Jones koja kaže da su jako strastveni po pitanju glume: “Njihova ljubav prema glumi je iznimno jaka”.

Komentiraj