Michael Douglas neuspješno odvraća svoju djecu od glumačke karijere

Catherine Zeta-Jones (51) otkrila je kako njezin suprug Michael Douglas (76) neprestano upozorava njihovu djecu da se drže podalje od glume jer smatra da će, zbog slavnih roditelja, teže uspjeti u tom poslu.  Ona je dodala kako njihov sin Dylan (20) i kći Carys (18) žele biti glumci ali ih njihov otac uvjerava kako to nije dobra ideja.

„Michael im je objasnio što znači biti nečiji sin ili kći u ovoj industriji“, izjavila je Catherine Zeta-Jones gostojući u talk showu glumice Drew Barrymore, objašnjavajući kako bi se njihova djeca morali dodatno dokazivati kao glumci. Iako ih se stalno odvraća od glumačkog posla njihov odgovor je „Žao nam je ali mi želimo biti glumci“. Drew Barrymore rekla joj je kako je jako dobro razumije jer je i ona došla iz glumačke obitelji čije je prezime bilo sinonim za glumu.

A da će poznati glumački i bračni par teško odvratiti svoju djecu od njihove nakane potvrdila je i sama Catherine Zeta-Jones koja kaže da su jako strastveni po pitanju glume i to riječima „Njihova ljubav prema glumi je iznimno jaka“.

Što se tiče karijere roditelja, Catherine  Zeta-Jones glumi u drugoj sezoni tv serije „Prodigal Son“ dok će Michael Douglas ponoviti ulogu Hanka Pyma u nastavku filmu „Ant-Man and the Wasp“ koji u kina dolazi 2023. godine.

Komentiraj