Michael Bublé dolazi u Arenu Zagreb

Michael Bublé Live

Michael Bublé se pod svjetla pozornice vratio albumom  ‘love’.

Kanadski pjevač oduvijek je imao moć otopiti i najhladnija srca svojim glasom i pjesmama. Njegova obitelj je u posljednje vrijeme bila uz bolesnog  sina, a Bublé se u potpunosti se povukao iz javnosti. Na scenu i glazbene ljestvice se vratio desetim studijskim albumom. Novi studijski uradak uključuje interpretacije klasičnih ljubavnih pjesama iz prošlog stoljeća, uključujući standarde “Unforgettable” i “When I Fall In Love”.

“Znam da zvuči kao kliše, ali mislim da su me pjesme odabrale. Osjećam se vrlo blagoslovljeno, prvenstveno, jer je s mojim sinom sad sve u redu. Svaki dan sam zahvalan, jer u životu radim ono što najviše volim i ostavljam pozitivan trag“, rekao je.

Ovo je četvrta velika svjetska turneja u njegovoj bogatoj karijeri, a njezin europski dio počeo je u svibnju u Birminghamu. Osim gradova u Irskoj i koncerta u Areni Zagreb 16. rujna, pjevač će posjetiti i razveseliti svoje obožavatelje u Austriji, Italiji, Švicarskoj, Španjolskoj, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj…

Komentiraj