Melanie Griffith proslavila 63. rođendan

Preživjela je mnoge udarce u životu, a nakon što je priznala da je ovisnica, nekoliko puta je završila na rehabilitaciji. Glumica se sedamdesetih proslavila šokantnim vezom s glumcem Donom Johnsonom, u kojeg se zaljubila sa samo 14 godina.

“Onog trenutka kad sam ga upoznala, ludo sam se zaljubila u njega, poput tinejdžerice”, priznala je. U braku su bili samo šest mjeseci, razveli su se 1976., a onda opet pomirili 1989. “Don me zapravo čekao da izađem iz klinike za odvikavanje. Pomirili smo se i ta je veza bila prirodna, opuštena, savršena i puna ljubavi. Međutim, jednostavno nije funkcioniralo. Mislim da je teško kad ste oboje pod budnim okom medija i javnosti, osim ako jedan ne odustane od posla.”

Griffith je dvaput bila na liječenju od ovisnosti, ali kaže da je bila ‘skroz funkcionalna majka’ i odgojila je troje djece. “Nisam bila neka grozna pijanica, da sam padala po podu ili da nisam imala kontrolu. Možda nisam napravila neke stvari koje sam trebala, ali većinu sam vremena bila tu kad su me djeca trebala. Imali su donekle privilegirani, romski stil života.”

S glumcem Antonijem Banderasom je bila u braku 18 godina. Razveli su se 2015. “Mislim da je najveći razlog što se moj brak s Antonijom raspao to što sam zapela. Nemam koga drugog kriviti. Psihički sam stajala na mjestu i nisam znala što bih sa sobom, više nikad neću dozvoliti da mi se to dogodi. Želim uživati u životu, želim raditi ono što mi se radi…”

Između ta dva braka s Johnsonom, skupila je i osam godina braka s glumcem Stevenom Bauerom. A od razlaza s Banderasom nije izlazila niti bila zaljubljena. ” Postala sam jako sramežljiva s muškarcima, nekako sam postala povučena.”

Komentiraj