Hrvatski ured konzultantsko – revizorske tvrtke Ernst & Young Global Limited imenovao je dva nova partnera – Mašu Šarić i Tauna Oljua koji na nove pozicije stupaju nakon dugogodišnjeg rada u ovoj tvrtki.

Maša Šarić je na funkciju partnerice imenovana nakon što je nekoliko godina vršila funkciju izvršne direktorice u Odjelu poreznog savjetovanja Ernst & Young Hrvatska. Tijekom karijere je vodila brojne projekte te stekla široko znanje i iskustvo u području poreznog savjetovanja, due diligence-a i ostalih savjetodavnih usluga.

„Postati partnerom u EY-u veliko je priznanje mom petnaestogodišnjem radu u tvrtki“, rekla je Maša Šarić.

Promo E&Y
Maša Šarić

Prije nego što je 2013. godine postao izvršni direktor u Odjelu poslovnog savjetovanja hrvatskog ureda, Tauno Olju radio je za Ernst & Young u Estoniji i Turskoj, gdje je savjetovao brojne javne institucije i privatne tvrtke vezano uz strateško planiranje, upravljanje programima, unapređenje poslovnih procesa i upravljanje učinkom.

„Tijekom posljednjih nekoliko godina uspjeli smo izgraditi tim stručnjaka koji vrlo dobro poznaje lokalno tržište i koji je u mogućnosti klijente u privatnom i javnom sektoru savjetovati po pitanju infrastrukturnih projekata, provedbe EU fondova, uspostavljanja i optimizacije IT rješenja, unapređenja poslovnih procesa i drugih područja. Cilj nam je i dalje pružati najkvalitetnije usluge i nastaviti pomagati privatnim i javnim tvrtkama i institucijama da rastu i napreduju.“, izjavio je Tauno Olju.

Promo E&Y
Tauno Olju

Komentiraj