Neprepoznatljivi Mark Wahlberg udebljao se zbog uloge u novom filmu

Za novi film „Father Stu“ u kojem glumi boksača koji je postao svećenik, Mark Wahlberg udebljao se 14 kilograma. Wahlberg je, gostujući u emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon opisao kako je tekla ta transformacija. Kaže kako uopće nije bilo zabavno.

„Na nesreću, tijekom prva dva tjedna unosio sam sedam tisuća kalorija dnevno. Slijedeća dva tjedna unosio sam 11 tisuća kalorija dnevno. To mi je prvih sat vremena bilo zabavno“, rekao je Wahlberg dodajući kako je to bio vrlo naporan proces. „Kada mršaviš, znaš da je teško jer ništa ne jedeš već samo vježbaš. Ja sam se debljao, kada bi se probudio nakon obilnog obroka opet bi pojeo još jedan obrok. Jeo sam svaka tri sata. Nije bilo zabavno“.

Wahlbergov osobni kuhar Lawrence Duran ispričao je nedavno čime se sve slavni glumac hranio. „Dan bi započeo doručkom s četiri jaja. Zapravo, to je jeo prije doručka. Onda bi između pet i šest sati ujutro vježbao. Zatim bi pojeo osam jaja, šest komada slanine, šalicu riže, dvije žlice maslinovog ulja i proteinski shake. To je njegov način da kroz unos proteina nabaci kilograme i dobije na mišićnoj masi. Tri sata kasnije jeo bi mljevenu junetinu ili puretinu, bez obzira bila to mesna štruca ili pljeskavica, s još jednom šalicom riže. Tri sata kasnije pojeo bi pola pečenog pileta s još jednom šalicom riže. Ujedno bi napravio i šalicu kuhanog špinata i kuhane cikle“.

Komentiraj