HINA/ Zvonimir KUHTIÆ/ ik

MALI LOŠINJ Švicarci pretukli mladića, nanijeli mu teške tjelesne ozljede

Dvojica švicarskih državljana, 21-godišnjak i 22-godišnjak, kazneno su prijavljeni zbog sumnje da su 21-godišnjem mladiću iz Maloga Lošinja u tučnjavi na središnjem malološinjskom trgu nanijeli teške tjelesne ozljede pa im je do završetka istrage na Županijskom sudu u Rijeci izrečena mjera oduzimanja putnih isprava.

Nad dvojicom švicarskih državljana, koji se sumnjiče da su 22. srpnja u jutarnjim satima u Malom Lošinju sudjelovali u tučnjavi, provedeno je kriminalističko istraživanje, navode iz policije. Sumnja se da su s više ostalih osoba sudjelovali u tučnjavi, u kojoj su, nakon verbalnog sukoba, 21-godišnjeg mladića iz Maloga Lošinja fizički napali te mu nanijeli teške tjelesne ozljede.

Obojica švicarskih državljana kazneno su prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu, uhićena su i predana pritvorskom nadzorniku. Sudac istrage odredio im je mjeru oduzimanja putovnica.

Mladić nakon sukoba nije imao vidljivih vanjskih ozljeda te se, kako su posvjedočili članovi njegove obitelji, sam vratio kući i otišao spavati, ali su ga sljedećeg jutra u krevetu pronašli bez svijesti, piše riječki Novi list.

Operiran je u riječkoj bolnici i smješten na Jedinici intenzivnog liječenja na Sušaku.

Komentiraj