Majka pretučene djevojčice u lisicama privedena na ispitivanje

Autor:

03.04.2021. Slavonski Brod - Majka tesko ozlijedjenje dvoipolgodisnje djevojcice koja je zavrsila u bolnici u Klaicevoj na hitnoj operaciji zbog ozljeda glave dovedenaje  na Zupanijsko drzavno odvjetnistvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje. 
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Ivica Galovic/PIXSELL

Majka teško ozlijeđene dvoipolgodišnje djevojčice u subotu oko 11 sati dovedena je na ispitivanje županijske državne odvjetnice u Slavonskom Brodu.

Na sebi je imala zaštitno covid-odijelo, a ruke su joj bile vezane plastičnom vezicom. Nakon ispitivanja će je dovesti pred istražnog suca koji će odlučivati o istražnom pritvoru. Isto očekuje i njezinog supruga.

Roditelji su uhićeni i sumnjiči ih se za povredu prava djeteta, a ako djevojčica ne preživi, teretit će ih se za teško ubojstvo.

Policijska uprava brodsko-posavska u petak je izdala priopćenje o rezultatima kriminalističkog istraživanja nad roditeljima dvoipolgodišnje djevojčice koja je dan prije dovezena ozlijeđena u Klaićevu bolnicu u Zagrebu.

Istraživanjem je utvrđeno da su je roditelji grubo zanemarili te da su zlostavljali dijete i povrijedili njegova prava tjelesnim kažnjavanjem, uslijed čega je dijete zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu.

Djevojčica i dalje kritično, na respiratoru je. Roditelji danas na ispitivanju u Županijskom državnom odvjetništvu

OZNAKE:

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.