Majka Matthewa McConaugheya žali zbog opisa u njegovoj biografiji

Prije gotovo godinu dana Matthew McConaughey objavio je knjigu „Greenlights“ koja je vrlo brzo dospjela na vrhove književnih top lista, čak se i danas odlično prodaje. Radi se o njegovim memoarima u kojima slavni glumac prepričava svoj život i to najčešće kroz lude priče. Dio tih priča odnosi se na njegovu disfunkcionalnu obitelj a ono što je napisao nije se dopalo njegovoj majci.

Naime, njegovi roditelji, James i Mary zvana Kay, tri puta su se vjenčali a dva puta se razvodili. Njihov odnos često je bio nasilan, ali McConaughey je napisao kako je to bio način na koji su oni komunicirali. Na kraju je njegov otac umro 1992. godine i to od srčanog udara tijekom seksa s njegovom majkom. Dapače, knjiga i počinje prepričavanjem događaja u vrijeme kada je McConaughey imao četiri godine. Njegovi roditelji žestoko su se posvađali da bi sve završilo seksom, i to pred njihovim sinom. Njegova majka je rekla da su sve priče iz knjige istinite, kako je točno da joj je njegov otac četiri puta slomio prst, ali da je svaki puta to i zaslužila. Kazala je kako je to bio način na koji su oni komunicirali. „Mogao si ubaciti više priča o tome kako smo se voljeli i time okončavali naše svađe“, poručila mu je majka s čime se on složio priznajući da je velika većina svađa na taj način i završavala.

Njegova majka se, dakle, žali na manjak pozitivnih obiteljskih događaja u knjizi dok McConaughey priznaje da svojom knjigom nije želio reći kako je njegovo djetinjstvo bila agonija. Kada je bio dijete drugačije je gledao na te događaje, čak i kada bi majka izvukla nož i krenula na njegovog oca znao je da to neće dovestio do kraja njihovog braka. Kaže kako sada drugačije gleda na te događaje koji su ga izgradili kao osobu.

Komentiraj