Majer: “Vjerujemo da ćemo pobijediti Armeniju i plasirati se na Euro”

Autor:

18.11.2023., stadion Skonto, Riga, Latvija - Kvalifikacije za UEFA Euro 2024, skupina D, Latvija - Hrvatska. Lovro Majer. Photo: Ansis Ventins/PIXSELL

Ansis Ventins/PIXSELL

Hrvatska je u predzadnjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo stigla slavila u važnoj utakmici s Latvijom. Rezultat je 2:0 za Hrvatsku.

Golove su zabili Lovro Majer i Andrej Kramarić. S ova tri boda momčad Zlatka Dalića vratila se na drugo mjesto u skupini. U zadnjem kolu, ukoliko se dogodi pobjeda na Maksimiru nad Armenijom, ide izravan plasman na Euro.

Utakmicu je komentirao strijelac prvog pogotka Lovro Majer.

“Htjeli smo dati što prije gol, ali isto tako smo morali dati sto posto i biti koncentrirani do kraja utakmice. Mogli smo si zakomplicirati stvar da smo primili neki gol kod 2:0. Na kraju možemo biti zadovoljni”, rekao je Majer pa nastavio:

“Svaki gol i asistencija znače, tako i ove danas, kada je jako bitno. Pogotovo to znači kada ekipa pobijedi i kada doprineseš osvajanju tri boda, ali mislim da smo svi zajedno odigrali dobru utakmicu. Vjerujemo da ćemo pobijediti protiv Armenije i plasirati se na Euro.”

“Rezultat Armenije i Walesa? Ja nisam uopće pratio, čuo sam da je bilo 1:1. Ne volim to kad imaš svoju utakmicu. No sretni smo jer nam taj rezultat ide u prilog”, zaključio je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.