Igor Kralj/PIXSELL

Madjerova kći zaposlena u zagrebačkoj Gradskoj upravi u listopadu 2018.

Jedna od kćeri Mladena Madjera, koji je u četvrtak prešao iz HSS-a u klub Milana Bandića, u listopadu 2018. godine zaposlena je u zagrebačkoj Gradskoj upravi.

“Tajana Šimunić raspoređena je, na neodređeno vrijeme, s danom 1.10.2018., na radno mjesto viši stručni suradnik za Centralni registar ljudskih resursa Grada (II. kategorija, potkategorija viši stručni suradnik, klasifikacijski rang 6.).

Tajana Šimunić primljena je u službu u gradska upravna tijela temeljem natječaja koji je raspisala pročelnica Stručne službe gradonačelnika. Predmetni natječaj bio je objavljen u Narodnim novinama broj 29 od 28.3.2018., te na službenoj stranici Grada Zagreba, www.zagreb.hr”, naveli su u odgovoru iz Grada za N1 televiziju.

Podsjetimo, nakon što je Milan Bandić najavio novog saborskog zastupnika u svojim redovima, jučer je objavljeno kako je riječ o dojučerašnjem HSS-ovcu Mladenu Madjeru.

HSS je odmah prijavio slučaj prelaska svog zastupnika DORH-u. Kako su poručili, još su prije tjedan raspolagali informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima. DORH je danas, podsjetimo, potvrdio kako se rade izvidi.

Komentiraj