MAĐARSKI IZBORNIK: “Igrali smo kao zečevi, prepali smo se”

Mađarski izbornik Marco Rossi sinoć je, nakon pobjede Hrvatske 3:0 na Poljudu u kvalifikacijskoj utakmici za EURO, kazao kako su njegovi izabranici ‘igrali očajno’.

“Od prve minute igrali smo očajno. Istina je, moja momčad nije došla na ovu utakmicu. Igrali smo kao zečevi, prepali smo se. Ne sjećam se koliko točno, ali smo napravili nekoliko nevjerojatnih pogrešaka. Bile su pod pritiskom, ali to nije izlika. Napravili su puno grešaka, a oni su sve iskoristili što su mogli. Odigrali smo sigurno najgoru utakmicu od kako sam ja izbornik ove momčadi. Svi smo odgovorni za ovaj poraz”, rekao je Rossi nakon susreta.

Ističe kako razlog loše igre nije atmosera na Poljudu. Iskreno, atmosfera na Poljudu bila je ista kao i u Budimpešti kad smo igrali prvu utakmicu. Bilo je fantastično. Ali ne mislim da je atmosfera bila faktor koji je utjecao na igru moje momčadi jer smo se naviknuli igrati u takvom okruženju”, rekao je Rossi.

Ipak, Mađarska još ima šanse za plasman na Europsko prvenstvo. “Nećemo sada plakati. Do kraja kvalifikacija imamo još dvije utakmice i borit ćemo se do kraja, ali moramo popraviti puno stvari”, kazao je.

Komentiraj