hina

Macan najbolji igrač, Bijač golman, a Bukić najbolji strijelac Regionalne vaterpolske lige

Član dubrovačkog Jug CO i hrvatski vaterpolski reprezentativac Marko Macan proglašen je najboljim igračem Regionalne vaterpolske lige za sezonu 2017/2018., dok je njegov klupski i reprezentativni kolega Marko Bijač izabran za najboljeg golmana.

Izbor najboljeg igrača i golmana Regionalne vaterpolske lige za sezonu 2017/2018. provela je komisija na čelu s Pericom  Bukićem u kojoj su još bili i Milorad Krivokapić, Radovan Milinić i Milivoj Bebić, i koja je pored najboljeg igrača i golmana, službeno proglasila Luku Bukića najboljim strijelcem Regionalne vaterpolo lige za sezonu 2017/2018. nakon odigranih 18 kola ligaškog dijela prvenstva, a prije završnog  Final foura.

Laskavu titulu najboljeg strijelca Regionalne vaterpolske lige bivši reprezentativac i član zagrebačke Mladosti Luka Bukić osvojio je sa 39 postignutih golova, dok su drugo i treće mjesto sa po 35 golova podijelili  Danil Merkulov, član Jadran Carine iz Herceg Novog, i  Radu Cosmin iz zagrebačke Mladosti,  a četvrto i peto mjesto sa 34 gola Loren Fatović  (Jug CO) i  Andrija Bašić (Mladost).

Ista komisija će na završnom Final fouru, koji će se 13. i 14. travnja održati u Dubrovniku, odabrati najboljeg pojedinca Regionalne vaterpolo lige.

Komentiraj