FOTO: Luftanje by Mastercard

‘Luftanje by Mastercard’ vas ove subote očekuje s filmom ‘Ratnici podzemlja’.

Najljepši proplanak Parka Maksimir, Vidikovac, nastavlja s filmskim i glazbenim programom uz koji je ljeto u gradu odlična ideja sve do 30. rujna.

Sigurno vam je poznata kultna rečenica iz  filma “Warriors, come out to play”, snimljen 1979. godine, ovaj akcijski hit priča je o velikom okupljanju razjedinjenih njujorških bandi u Bronxu, koje su u stalnim međusobnim sukobima oko teritorija. Film je režirao Walter Hill, nastao je prema istoimenoj noveli Sola Yuricka iz 1965. godine.

Ovaj film potjere, suvremenog vesterna i stripovske naracije dio je većeg programa projekta agencije Pepermint kojim se revitalizira Vidikovac kao mjesto društvenog okupljanja. Program se sastoji od nekoliko dijelova i sigurni smo da će se za svakog pronaći ponešto.

Subota je rezervirana za glazbene poslastice i kultne filmove, gdje će se nakon nastupa raznih izvođača dešavati projekcije filmskih klasika i glazbenih dokumentaraca, nedjelja je dan za odmaranje uz još filmskih klasika.

Zagrijavanje u ulazak u svijet bjesomučne potjere potpisuje DJ Soul Bader koji će sa svojim glazbenim setom dočarati taj 70’s funk i soul.

Komentiraj