“Lucifer” je najgledanija serija na američkim streaming platformama

 

Prema podacima koje je prikupila agencija Nielsen, u razdoblju između 17. 8. i 23. 8. najgledanija serija na američkim streaming platformama, uključujući Netflix, Amazon Prime, Disney+ i Hulu, bila je „Lucifer“. Američka publika trenutno gleda petu sezonu serije „Lucifer“. Hrvatska publika na Doma TV trenutno može gledati treću sezonu te serije.

Na top listi gledanosti, na drugom se mjestu nalazi animirana serija „The Legend Of Korra“ dok se na trećem mjestu nalazi „The Umbrella Academy“. Slijede „The Office“, „Shameless“, „Greys Anatomy“, „Project Power“, „Criminal Minds“, „NCIS“ i „Teenage Bounty Hunters“. Zanimljivo, svih deset serija američka publika može gledati na streaming platformi Netflix.

Autor serije „Lucifer“ je Tom Kapinos, poznat po seriji „Kalifornikacija“, a prva sezona počela se prikazivati u siječnju 2016. godine. U središtu serije je Lucifer Morningstar koji je nezadovoljan jer mu je dosadilo biti gospodarom pakla te napušta svoje prijestolje i svoje kraljevstvo kako bi se uputio u predivno, sjajno ludilo koja nudi Los Angeles, gdje pomaže losanđeleskoj policiji u kažnjavanju kriminalaca.

Komentiraj