LASAGNA DONIRAO NOVAC Ravnatelj bolnice: ‘Kad promislim koliko je Marko normalan i velik u svemu’

Autor:

03.02.2023., Zagreb - Goran Roic ravnatelj je Klinike za djecje bolesti.  Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Nakon što je premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade odlučio da će Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagnu nagraditi s 50.000 eura, zbog iznimne promocije Hrvatske u Europi, Marko se odrekao nagrade.

Talentirani mladi pjevač odlučio je da Vlada donira polovicu novca Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom ‘Mladen Ćepulić’ te ostalih 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC-a Zagreb.

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb, Goran Roić, za RTL je poručio kako su s oduševljenjem primili ovu vijesti

“Stvarno nas je iznenadilo, ali kad promislim i vidim koliko je Marko normalan i velik u svemu tome, s druge strane mogu si to objasniti. To nam puno znači, misliti na potrebite u ovom slučaju, možda i ima potrebitijih od malih onkoloških bolesnika, ali naravno izuzetno smo zahvalni”, kaže Roić pa dodaje da su kolege sjajno reagirale: “To nisu mali novci, nama svaka pomoć dobro dođe pogotovo kad je na ovakav način, ovakvom gestom i te novce ćemo upotrijebiti za povećanje uvjeta liječenja i boravka malih onkoloških pacijenata na odijelu. Kolege su rekle da žele pozvati i ugostiti Marka da posjeti bolnicu i odjel.”

KAKAV CAR Baby Lasagna: ‘Ne mogu prihvatiti 50.000 eura. Molim Plenkovića da taj novac donira’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.