KAKAV CAR Baby Lasagna: ‘Ne mogu prihvatiti 50.000 eura. Molim Plenkovića da taj novac donira’

Autor:

06.05..2024. Svedska - Malmo. Marko Purisic - Baby Lasagna sa svojim timom odlazi iz hotela gdje su smjesteni (Best Western Plus Park City Hotel), na probu dan uoci prve finalne veceri Eurosonga. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tehnička Vlada je donijela odluku o dodjeli novčane nagrade Marku Purišiću, umjetničkog imena Baby Lasagna, u iznosu od 50.000 eura za uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu i kao posebno priznanje Vlade za doprinos promidžbi i međunarodnoj vidljivosti Hrvatske.

Vlada mu je odlučila za njegov uspjeh na Pjesmi Eurovizije, a osobito za ogromnu promidžbu koju su njegova pjesma, on i sjajan rezultat donijeli Hrvatskoj i našoj međunarodnoj vidljivosti, dodijeliti novčanu nagradu od 50.000 eura”, rekao je premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade.

Vrlo brzo oglasio se Baby Lasagna koji se zahvalio na nagradi te poručio da ipak te novce ne može prihvatiti.

“Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći”, napisao je Marko pa dodao: “Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime i u ime hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala.”

BAŠ SU RASTROŠNI Vlada nagradila Baby Lasagnu s 50.000 eura

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Viktor

prije 2 mjeseca

Veličanstveno.