Lana Del Rey objavit će prvu zbirku poezije

Lana Del Rey, 35-godišnja nagrađena pjevačica i kantautorica, uskoro izdaje zbirku poezije „Violet Bent Backwards Over the Grass“, objavila je u četvrtak izdavačka kuća Simon & Schuster. „’Violet Bent Backwards Over the Grass’ naslovna je pjesma iz knjige i prva od mnogih koje sam napisala. Neke od njih izdiktirala sam u cjelosti, na nekima sam radila naporno, birajući riječ po riječ kako bi stvorila savršenu pjesmu. One su eklektične i iskrene te ne žele biti nešto drugo od onoga što jesu i zbog čega sam ponosna na njih, naročito zato jer su vrlo autentične“, izjavila je pjevačica čija će knjiga u papirnatoj verziji biti objavljena 29. rujna.

Pored knjige, njezine pjesme biti će objavljene i u audio verziji. Lana Del Rey recitirati će svoje pjesme u suradnji s glazbenikom i producentom Jackom Antonoffom koji je do sada osvojio četiri nagrade Grammy. Audio verzija njezine knjige moći će se skinuti s interneta od 28. srpnja dok će se vinilna i CD verzija naći u prodaji 2. listopada. U knjizi „Violet Bent Backwards Over the Grass“ naći će se više od 30 pjesama kao što su „Never to Heaven“, „The Land of 1,000 Fires“, „Past the Bushes Cypress Thriving“ i „LA Who Am I to Love You?“.

„Njezina poezija je intimna i utjecajna. Ovo je jedan od njezinih najprivlačnijih projekata.  ‘Violet Bent Backwards Over the Grass’ je neupitno njezin tour the force a mi smo kao izdavači iznimno ponosni“, izjavio je Stuart Roberts, urednik u izdavačkoj kući Simon & Schuster.

Komentiraj