Novi hrvatski brand minimalističkog nakita

Lana and Love ime je novog hrvatskog brenda modnog nakita, uz kojeg nam postaje jasno zašto je ‘manje-više’.

Iza ovog jednostavnog i nenametljivog imena, krije se minimalistički nakit koji odiše elegancijom i profinjenošću. Za to je zaslužna Lana Klipa, 38-godišnja Zagrepčanka koja je svoju ljubav prema nakitu pretočila u kvalitetne, pomno izrađene komade suvremenog i modernog dizajna.

Ideja o pokretanju vlastite linije nakita došla je kao “odgovor na bižuteriju”. Pokrenuta je ideja o osnivanju modnog brenda nakita, naročito prstenja koje je Lanina velika strast. Sve je započelo skiciranjem, da bi potom lokalni zlatar pretočio crteže u stvarnost. Nakon brojnih pozitivnih komentara i reakcija, izdana je prva kolekcija.

Sav nakit je ručno izrađen, a od materijala se koriste srebro, zlato, biseri, poludrago kamenje i kristali. Najveća inspiracija za nakit je žena koja je decentna, ali istodobno drugačija i zanimljiva. Ime brenda dolazi od imena dizajnerice i osnivačice brenda (Lana), dok je ljubav (love) poveznica između lika i djela, kao najveći životni pokretač.

Ovaj divan minimalistički nakit ukrašen šarmantnim detaljima, kao što su srca, zvjezdice, biseri i šarene perlice, osvojit će vas na prvi pogled svojim neodoljivim izgledom i jednostavnošću kombiniranja.

U pripremi je i nova kolekcija predivnog prstenja, ogrlica, naušnica i narukvica koja izlazi krajem listopada, a ponuda će se u budućnosti proširiti i na muški dio kupaca.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici @lanaandlovejewlery te Instagram profilu lana.and.love, a uskoro stiže i web shop.

Model: Rita Rumora

Hair: LaRita Studio

Make up: Bela MakeUp

Nails: Manos by Ivana

Foto: Marko Petrović

Komentiraj