KUSTIĆ “Nisam ja kriv Milinoviću”

Igor Kralj/PIXSELL

Marijan Kustić kao jedini kandidat bit će novi predsjednik ličkog HDZ-a. Darko Milinović izbačen je u posljednji čas pa se na ove izbore nije mogao kandidirati, javlja N1.

“Nisam ja kriv što je on išao autobusima na Zagreb, i na neki drugi način se išlo rješavati probleme, ništa se nije riješilo, reklo se da se ide na izbore 9.9, a to smo znali još od 6. mjeseca”, kazao je Kustić. Milinović sada otvoreno upozorava na stranačku praksu lažiranja glasova kako bi se ostavio dojam veće podrške. Priznaje da se u HDZ-u to radilo i na izborima za predsjednika kada je kandidat bio Andrej Plenković.

Da su ovo sve samo ne obični izbori pokazuju i zaštitari pred glasačkim mjestom u Gospiću. Kažu da ih je angažirala stranka. Očito su se htjele izbjeći bilo kakve neugodnosti poput nedavnog dolaska autobusa pred središnjicu.

Provjeravala se svaka osoba koja je došla glasati. No, za glasački odbor u Gospiću zapravo i nije imao previše posla jer mnogi na izbore nisu izašli.

Sukob Milinovića sa kako sam kaže Plenkovićevim HDZ-om krenula je još početkom godine. Javno se požalio da natječaj za posao nije dobila njegova kandidatkinja nego osoba ministra Ćorića.

Tek će se vdijeti kako će surađivati novi šef županijskog HDZa koji dolazi s Paga i nedavno izbačeni Milinović koji je ostao na poziciji župana.

Komentiraj