Screenshot/N1

“Kuma ministrice Žalac ispričala se za nemili događaj i tražila oprost”

Na sudu u Požegi danas je svoj iskaz dala Natalija Baričević, žrtva rometne nesreće koju je izazvala kuma ministrice Žalac, koja je oobjegla s mjesta nesreće, a policija ju je pronašla jer joj je s automobila pala tablica.

Baričević je novinaru N1 televizije rekla kako joj se Marijana Obradović, kuma ministrice Gabrijele Žalac, javila porukom nakon nesreće.

“Nažalost samo gospođa Obradović, nitko od policije. Ispričala se za nemili događaj i tražila oprost. To je bila poruka, a ja na nju nisam odgovorila”, kazala je Baričević.

Podsjetimo, kuma ministrice žalac je 30. prosinca 2018. u mjestu Jakšić upravljala automobilom pod utjecajem alkoholom te sletjela s kolnika i na nogostupu naletjela na pješakinju i potom se udaljila s mjesta nesreće.

Oćinsko državno odvjetništvo u Požegi u petak je zatražilo od PU požeško-slavonske zaustavljanje optužnog prijedloga i prekršajnog postupka protiv 40-godišnje hrvatske državljanke budući da je, kako se ističe u priopćenju, ovo državno odvjetništvo poduzelo radnje radi utvrđivanja postojanja elemenata kaznenog djela.

Ministričina kuma od petka više nije članica HDZ-a. Iz stranke su procijenili kako je nanijela štetu ugledu HDZ-a.

Komentiraj