Kranjčar: Nije neobično pasti nakon europskih utakmica

FaH

Trener zagrebačkog Dinama Zlatko Kranjčar izjavio je kako nije zadovoljan igrom svojih igrača koji su jučer u prvoj utakmici 3. kola Prve HNL odigrali sa Slaven Belupom 1-1, ali da nije neobično pasti nakon europskih utakmica.

“Slaven je odigrao jako dobru utakmicu, mi nismo bili na visini koju sam očekivao. Moram reći da sam prije utakmice upozoravao da su ove utakmice opasne i bez obzira na to što smo odmarali neke igrače sam očekivao više od onih koji su igrali. Imali smo ritam igre, ali smo bili prespori što je Belupo odlično koristio te stvarao nam opasne situacije iz kontri. Rezultat je za nas, na kraju svega, ipak dobar jer smo zabili gol na samom kraju. Ipak, ukupno gledano ne mogu biti zadovoljan jer nismo bili na visini na kakvoj Dinamo treba biti”, rekao je Kranjčar.

“Često se nakon europske utakmice ima dosta problema u domaćem prvenstvu i nije to ništa tako neobično”, ocijenio je trener Dinama.

“Moram reći da napadači nisu bili na razini. Od njih sam prvih tražio agresivnost. Iako, da je Fernandes zabio onog zicera s početka utakmice vjerojatno bi gledali drugačiju utakmicu. Ponavljam, nemamo egzekutora, ali radimo na treningu upravo na tome i vjerujem da ćemo već sutra nakon analize biti bolji”, dodao je Kranjčar kazavši kako je nakon odmora napravio dvije izmjene “jer je bilo jasno da Dinamo nije na razini”.

“Već sam neki dan rekao da se Antolić puno troši jer nema puno pomoći drugih u veznom redu pa se zbog toga čini kao da griješi, ali on odradi kvalitetno što se traži od njega. Od Ćorića sam tražio da potvrdi kvalitetnu igru iz prošle utakmice, ne može se reći da se nije trudio, ali nije bio na toj razini. Ipak, ne zabrinjava me to jer Ante je mlad igrač i to je normalno”, komentirao je na kraju igru veznih igrača.

Komentiraj