Kramarić: “Bio sam fokusiran na ovu utakmicu, taj fokus će nam biti jako bitan i u utorak”

Autor:

18.11.2023., stadion Skonto, Riga, Latvija - Kvalifikacije za UEFA Euro 2024, skupina D, Latvija - Hrvatska. Andrej Kramaric. Photo: Ansis Ventins/PIXSELL

Ansis Ventins/PIXSELL

Hrvatska je u predzadnjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo stigla slavila u važnoj utakmici s Latvijom. Rezultat je 2:0 za Hrvatsku.

Golove su zabili Lovro Majer i Andrej Kramarić. S ova tri boda momčad Zlatka Dalića vratila se na drugo mjesto u skupini. U zadnjem kolu, ukoliko se dogodi pobjeda na Maksimiru nad Armenijom, ide izravan plasman na Euro.

Utakmicu je komentirao strijelac prvog pogotka Andrej Kramarić.

“Znali smo da neće biti laka utakmica i zbog vremena i zbog terena. Ostvarilo se ono što smo priželjkivali, da zabijemo iz prve ili druge šanse i na iskustvo smo izdržali do kraja utakmicu. Bili smo bolji svih 90 minuta, ali u nogometu nikad ne znaš. Pokazali smo karakter i priveli utakmicu kraju”, rekao je Kramarić.

“Mislim da je tako svejedno jesmo li se istrošili. Svi znamo što nas čeka u utorak. Bez obzira na to koliko umorni ili neumorni bili, dat ćemo gas od prve minute, biti maksimalno fokusirani i pametni i, ako bude sve u redu kao što je bilo danas, vjerujemo u pobjedu i plasman na Euro”, izjavio je pa zaključio:

“Armenija i Wales? Nisam toliko pratio, naravno da sam pratio rezultat, a neki su gledali i uživo na mobitelu. Bio sam fokusiran na ovu utakmicu, danas smo morali pobijediti. Taj fokus će nam biti jako bitan i u utorak.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.