KOS “Za one koji misle da nešto mogu postići prijetnjama i silom tu su institucije naše države”

Marko Mrkonjic/PIXSELL

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos u srijedu je izjavio da je vrijeme pritisaka na stručni stožer i Upravu hajduka stvar prošlosti.

“Tko će i koliko igrati određuje struka, a prostor za nametanje je teren, a ne uredi ili kafići. Uprava neće dopustiti niti jedan oblik pritiska prema stručnom stožeru prve i druge momčadi, trenerima svih selekcija Akademije Kluba te općenito djelatnicima Kluba. Za one koji misle da nešto mogu postići prijetnjama i silom tu su institucije naše države”, prenosi Kosove riječi Dalmatinski portal.

Portal je kontaktirao i Boška Anića, koji je danas bio s Ivanom Vojkovićem na Poljudu. “Nije bilo ništa. Malo su se porječkali, ali nije bilo prijetnji smrću. Istina je da su povisili ton i da sam ja stao između njih, ali nije bilo nikakvog kontakta”, rekao je Anić dodajući kako nema govora o prijetnjama smrću.

“Ako su prijetnje smrću, onda netko nekome mora reći : ‘Ubit ću te’, a toga nije bilo”, kazao je. Objasnio je da su tražili sporazumni raskid ugovora.

Glasnogovornica policije rekla je kako se provodi kriminalistička istraga zbog ‘verbalnog napada’, a Ivan Vojković jutros je priveden u splitsku policiju.

Komentiraj