FaH

KONFERENCIJA KONZERVATIVACA: Pence i Bannon pozivaju na potporu Trumpu

Američki potpredsjednik Mike Pence i drugi najviši dužnosnici Bijele kuće pozvali su konzervativne aktiviste u četvrtak da ostave po strani razlike i da se ujedine oko agende predsjednika Donalda Trumpa.

Pence je na godišnjoj Konferenciji konzervativne političke akcije (CPAC) u Marylandu okupio veliku skupinu konzervativaca koji su pomogli da Trump bude izabran za predsjednika.

“Prijatelji, ovo je naše vrijeme. Ovo je prilika za koju smo tako naporno i dugo radili. Ovo je vrijeme da ponovno dokažemo da su naši odgovori pravi odgovori za Ameriku”, rekao je Pence.

Trump bi se trebao obratiti CPAC-u u petak.

Ranije u četvrtak Trumpov glavni strateg Steve Bannon pozvao je na potporu republikanskom predsjedniku u jednom od svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti.

“Želimo da nas poduprete” u predstojećim bitkama, rekao je Bannon odbacujući kritike medija na račun Trumpa.

Referirajući se na kritike medija i predsjednikove napade na medije, Bannon je upozorio: “Svakim danom bit će sve gore” dok Trump nastavlja ispunjavati svoja predizborna obećanja.

“Ako mislite da će vam vratiti vašu zemlju bez borbe, vi ste nažalost u zabludi”, kazao je Bannon, koji je prije vodio kontroverzni desničarski portal Breitbart News. On je optužio “korporativne, globalističke medije” da se snažno protive ekonomskoj nacionalističkoj agendi predsjednika Trumpa.

Komentiraj