Kate Beckinsale se nakon dvije godine konačno susrela sa svojom kćeri

Glumica Kate Beckinsale majka je 22-godišnje Lily Mo Sheen čiji je otac glumac Michael Sheen s kojim je bila u vezi od 1995. do 2003. godine. I dok su roditelji Englezi, Lily Mo Sheen živi u New Yorku. S obzirom na pandemiju koronavirusa i s obzirom da žive na različitim kontinentima, majka i kći nisu se vidjele uživo već dvije godine. Proteklog petka konačno su se susrele i to na aerodromu u New Yorku.  O tome je Kate Beckinsale govorila gostujući u emisiji  Live with Kelly and Ryan kada je rekla kako su jedini način komunikacije s kćeri bili video razgovori.

„Hvala Bogu na FaceTimeu. Ne vidjeti vlastito dijete dvije godine je nešto najbesmislenije. To je grozno“, izjavila je Kate Beckinsale koja se s vlastitom kćeri trebala vidjeti prije nekoliko mjeseci, ali je taj plan propao jer je glumica morala otputovati u Kanadu na snimanje novog filma. U petak su se konačno susrele.

Lily Mo Sheen također je glumica, kao dijete je glumila u tri filma, a to su bili „Everybody’s Fine“, „Underworld: Evolution“ i „Click“. Sada, kada je odrasla, dobila je ulogu u filmu „The Unbearable Weight of Massive Talent“  s Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi koji će se početi prikazivati tijekom slijedeće godine.  Kada su novinari pitali Kate Beckinsale kakav je savjet dala svojoj kćeri u povodu uloge u tom filmu, ona je odgovorila kako joj je rekla da bi bilo bolje da je postala liječnica umjesto glumica.

Novi film Kate Beckinsale po imenu „Jolt“ počeo se prikazivati na streaming platformi  Amazon Prime.

Komentiraj