Kad pomislite da HDZ ne može pasti niže, evo novog bisera: Pokušali ‘kompromitirati’ Grmoju, on uzvratio

Autor:

18.01.2024., Zagreb - Sabor 21. sjednicu nastavlja raspravom o izmjenama i dopunama Kaznenog zakona.
 Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Na Instagram stranici HDZ-a objavljena je audiosnimka na kojoj saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja navodno najavljuje pravne progone i istovremeno govori da će netko biti zaštićen jer je dobar s njim.

“Ne brini se, za tebe bajbuka nema. Imaš imunitet. Znači, hapsit ćemo sve, ali tebe nećemo dirati jer si dobar sa mnom. Kad se riješimo Plenkija iz politike, tad se povlačim”, čuje se u audiosnimci Grmojin glas.

Kako bismo doznali o čemu se točno radi, nacional.hr kontaktirao je Nikolu Grmoju. “Kada god ima neke nastupe i kritiziram HDZ i Plenkovića, onda mi se preko poruka javi Zvonimir Sunara Suki koji je stravstveni HDZ-ovac i ‘plenkist’ pa mi poručuje: ‘Povuci se iz politike’, ‘Gotovi ste, riješit će Vas Plenki’, a ja mu iz zezancije kažem: ‘Tebe ćemo abolirati. Sve ćemo uhititi…’. Ili kada mi pošalje: ‘Riješit će te Plenki, povuci se iz politike’, a ja mu napišem: ‘Povući ću se, ali kad riješim Plenkija’. On je jednu tu glasovnu, koju sam mu poslao dok sam se vozio, plasirao HDZ-ovm PR-u kao dokaz da ćemo mi uhićivati ljude na temelju toga jesu li nam bliski ili ne”, ispričao je Grmoja za naš portal.

Kaže da s tim postupkom samo pokazuju koliko su očajni, ali i koliko su u strahu od Mosta i njega osobno. “Čim se bave time da jedno sprdanje njihove podguzne muhe Zvonimira Sunare Sukija kao dokaz da ćemo mi hapsiti bez ikakvog suđenja”, zaključio je Grmoja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatska demokratska zajednica (@hdz.hr)

 

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Djidjo

prije 4 mjeseca

Igre bez granica!Mizerija!Hvala Bogi dragom da imamo olovke za rušenje trećeg mandata "LIEBER FUHRERA"