Dusko Marusic/PIXSELL

JOVANOVIĆ PODRŽAO MILANOVIĆA “Kao Srbinu u Hrvatskoj, glavobolju mi zadaje jedino HDZ”

Željko Jovanović u subotu je podržao Zorana Milanovića, koji se našao na udaru brojnih zbog snimki sa sastanka s braniteljima, koje su procurile u hrvatske medije. Jovanović je za Novi list izjavio da se kao Srbin u Hrvatskoj, hrvatski branitelj, SDP-ovac i saborski zastupnik može samo složiti s onime što je Milanović izgovorio.

“Jedini stil, način govora i komunikacije, rječnik koji Klemm i njegova ekipa razumiju je onaj koji je Milanović koristio u razgovoru s njima. Stoga, pomalo su licemjerne naslovnice koje vrište o nekakvoj sramoti SDP-a”, rekao je Jovanović. “U rbiji je na vlasti ‘ZNA SE’ tko, etnotrgovci koji Srbe u Hrvatskoj koriste samo kad im trebaju za raznorazna potkusurivanja i njihove dnevnopolitičke i uskostranačke, nikada državničke interese”, dodao je.

Kaže i da je zanimljiva najnovija ljubav HDZ-a, Pantovčaka, Klemma, Vučića i Nikolića. “Molim raznorazne kvazi-dušebrižnike od Klemma preko Hasanbegovića i Plenkovića do Vulina, Šešelja i Vučića, da mene i druge manjine u Hrvatskoj poštede svoje brige, jer sve glavobolje koje sam u Rijeci i Hrvatskoj imao kao pripadnik nacionalne manjine, imao sam i još uvijek imam samo zbog HDZ-a i njihovih satelita”, zaključio je Jovanović za Novi list.

Komentiraj