Još tri tenisača u Zadru pozitivna na koronavirus, među njima i Borna Ćorić

Još tri tenisača su pozitivna na koronavirus, otkrio je u ponedjeljak za HRT načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković.

“Zadarski ZJZ je testirao 23 osobe – igrače, trenere i sav uži tim, od njih je jutros troje pozitivno na koronavirus. Organizira se smještaj, tzv. karantena u kojoj će biti smješteni igrači pozitivni na koronavirus i stručno osoblje, u izradi je i popis njihovih kontakata sa svim tim ljudima koji su pozitivni i koji su bili prvi kontakt s njima. Formirani su dodatni timovi”, rekao je Vicković..

N1 javlja da je među zaraženima hrvatski tenisač Borna Ćorić te kondicijski trener Grigora Dimitrova. I Blic piše da je zaražen kondicijski trener Dimitrova, Christian Groh, ali i kondicijski trener Novaka Đokovića Marco Panichi.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

U Zadru se provode testiranja ljudi koji su bili u bliskom kontaktu s bugarskim tenisačom Grigorom Dimitrovom, koji je jučer preko društvene mreže Instagram objavio da je pozitivan na koronavirus

Dimitrov je najprije sudjelovao na Adria Touru u Beogradu otkuda je došao u Zadar gdje je boravio nekoliko dana i osim tenisa igrao je i košarku s ostalim igračima te se družio s građanima.

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

U Hrvatskoj je jučer objavljeno da je u posljednja 24 sata bilo 18 novooboljelih od koronavirusa.

TRAJU TESTIRANJA: Zaraza koronavirusom ‘buknula’ na teniskom turniru u Zadru

Zadarski stožer pozvao sve koji su bili u kontaktu s Dimitrovim da idu u samoizolaciju i jave se epidemiologu

OTKAZANO FINALE ADRIA TOURA: Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus

Komentiraj