OTKAZANO FINALE ADRIA TOURA: Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus

Otkazano je finale Adria Toura u Zadru u kojem su večeras trebali igrati Novak Đoković i Andrej Rubljov. Razlog za otkazivanje je bugarski tenisč Grigor Dimitrov, koji je nastupao na Adria Touru u Zadru, a koji je na svom Instagram profilu potvrdio da je pozitivan na koronavirus.

“Moj test na koronavirus je pozitivan. Želim da svi koji su bili sa mnom u kontaktu prethodnih dana obave testiranje i poduzmu potrebne mjere opreza. Žao mi je zbog potencijalne štete koju sam nanio. Kući sam i oporavljam se”, napisao je.

”Kao što ste već saznali, dobili smo informaciju od Grigorova menadžera da je pozitivan na COVID-19. Ispoštovali smo sve mjere vlada Hrvatske i Srbije, sve smo odradili, ali Grigor je ipak bio pozitivan”, rekao je Đorđe Đoković, Novakov brat, na izvanrednoj konferenciji za novinare u Zadru.

Dodao je da organiziraju zdravstvene službe kako bi testirali sve koji su bili u kontaktu s bugarskim tenisačem. “Prije dolaska bio je u Bugarskoj, ne znamo je li zaražen tamo. Ono što znamo je da ćemo se svi testirati”, kazao je.

U posljednjih deset dana Dimitrov je nastupao na dva turnira s gledateljima te igrao nogomet i košarku s Novakom Đokovićem, Bornom Ćorićem, Marinom Čilićem i drugimma koji su nastupali na ovom turniru.

Komentiraj