Počinje poznata ekskluzivna revija Montura Split Fashion Destination

Zvonimir Ferina (Montura 2018)

Prekrasna atmosfera poznatog splitskog vrta Galerije Meštrović i ove će godine privući brojne zaljubljenike u modu i dizajnere poput dvojca Elfs, sestara Boudoir, Identity by Igor Djuga, Callegari, Arileo, Ana Kujundžić, Bubabu design by Gorana Milaković, Lokomotiva by Lana Puljić, Delight by Ivan Friščić, Martina Herak, Obrtnička škola Split, No7 by Šime Kovačević, Ivana Cvrlje i Etno Mot.

Prva Montura, održana je u Dioklecijanovim podrumima davne 2000. godine. Jedna od zanimljivosti je činjenica da su mnogi hrvatski dizajneri i manekenke svoju karijeru započeli upravo na Monturi.

“Tajna uspjeha projekta poput ovog je upravo u tome što iza njegove realizacije stoji vrijedna i kreativna ekipa koja je već godinama uhodana i u istom sastavu“, rekao je producent Tonči Šundov. Interes za nastup na Monturi svake je godine sve veći  što iz sezone u sezonu potvrđuju  brojke i oduševljena publika.

More, sunce, dašak temperamentnog juga i revije pod otvorenim nebom na rasporedu su u četvrtak 13. lipnja.

Pokrovitelji projekta su Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Splitsko dalmatinska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Split, Obrtnička komora Splitsko dalmatinske županije, Udruženje obrtnika Split i Turistička zajednica Grada Splita.

FOTO: Zvonimir Ferina (Montura 2018)
[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]