Nikad dosta Britney Spears, stiže još jedan dokumentarac o njenom životu

Nakon što je dokumentarni film “Framing Birtney Spears”  u produkciji The New York Timesa podigao ogromnu prašinu BBC je odlučio snimiti svoj dokumentarni film o popularnoj pjevačici i njezinim problemima pod nazivom  ‘The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservatorship’ (‘Bitka za Britney: Obožavatelji, gotovina i starateljstvo’) koji će biti prikazan 1. svibnja.

Novi dokumentarni film o Britney u trajanju dvaput po 60 minuta nastojat će otkriti istinu koja se krije u pozadini  starateljstva nad njom posljednjih trinaest godina. Autor filma je nagrađivani novinar Mobeen Azhar koji je istražujući istinu o Britney Spears putovao od Los Angeles do njezinog rodnog grada Kentwooda u Luisiani rasvjetljavajući složenosti oko starateljstva.

Pritom je Mobeen Azhar razgovarao s članovima jedne od najstrastvenijih baza obožavatelja moderne slavne osobe, usput prisustvovao sudskom ročištu i našao se usred aktualne bitke između starateljskog tima Britney Spears  i strastvenih obožavatelja koji stoje iza pokreta #FreeBritney. U filmu kroz razgovor sa sudionicima s obje strane ove zavrzlame oko Britney, kojoj se još uvijek ne zna kakav će ishod biti, pokušava se dokučiti tko je zapravo u pravu. Film će sadržavati do sada nikada prikazane intervjue sa šminkericom Britney Spears, Billy Brasfield, njezinim bivšim koreografom Brianom Friedmanom, slavnim blogerom Perezom Hiltonom i odvjetnicom Lisom MacCarley.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]