Jole slavi dvadeset godina uspješne karijere

facebook.com

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika, Joško Čagalj, publici draži pod nadimkom Jole, slavi 20 godina uspješne karijere.

Dugogodišnji rad, pjevač je odlučio proslaviti zajedno sa svojom vjernom publikom u zagrebačkoj Ciboni, 12. listopada 2018. godine.

Ozbiljnije korake na glazbenom putu otvorila mu je pjesma i veliki hit ‘Duša od papira’, koji je za njega napisao svestrani dvojac i bračni par Huljić, koje Jole često od milja naziva svojim glazbenim roditeljima, dok mnogobrojne hitove potpisuje Jolin dugogodišnji suradnik i prijatelj – Pero Kozomara.

Jole je svima poznat kao omiljeni showmaker koji svakim svojim nastupom jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim i za čije se koncerte uvijek traži karta više. Zanimljiv podatak je da Jole već godinama ima rasprodane koncerte diljem cijele Hrvatske. Njegova nevjerojatna energija i pozitivan stav, na noge podiže sve, pa čak i one koji nisu skloni pjevanju i plesu. Na velikom koncertu karijere u Ciboni publika će imati priliku uživati uz najveće hitove kojima je Jole oduševljavao svih ovih godina. Na pozornici će mu se pridružiti i tajni gosti iznenađenja.

“Mnogi su mi godinama govorili – Jole vrijeme je za veliki zagrebački koncert, no ja sam znao da za tako veliki koncert mora biti dobar razlog. Proslava 20 godina bavljenja glazbom i više je nego odličan razlog da to proslavim na najbolji mogući način, a to je sa svojom publikom. Jedva čekam 12. listopad kada ću se popeti na pozornicu u Ciboni i kada ćemo svi zajedno zapjevati prvi stih. Pjesma s kojom ćemo otvoriti koncert neka još uvijek ostane mala tajna“, najavio je Joško Čagalj.

Komentiraj