Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika, Joško Čagalj, publici draži pod nadimkom Jole, slavi 20 godina uspješne karijere.

Dugogodišnji rad, pjevač je odlučio proslaviti zajedno sa svojom vjernom publikom u zagrebačkoj Ciboni, 12. listopada 2018. godine.

Ozbiljnije korake na glazbenom putu otvorila mu je pjesma i veliki hit ‘Duša od papira’, koji je za njega napisao svestrani dvojac i bračni par Huljić, koje Jole često od milja naziva svojim glazbenim roditeljima, dok mnogobrojne hitove potpisuje Jolin dugogodišnji suradnik i prijatelj – Pero Kozomara.

Jole je svima poznat kao omiljeni showmaker koji svakim svojim nastupom jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim i za čije se koncerte uvijek traži karta više. Zanimljiv podatak je da Jole već godinama ima rasprodane koncerte diljem cijele Hrvatske. Njegova nevjerojatna energija i pozitivan stav, na noge podiže sve, pa čak i one koji nisu skloni pjevanju i plesu. Na velikom koncertu karijere u Ciboni publika će imati priliku uživati uz najveće hitove kojima je Jole oduševljavao svih ovih godina. Na pozornici će mu se pridružiti i tajni gosti iznenađenja.

“Mnogi su mi godinama govorili – Jole vrijeme je za veliki zagrebački koncert, no ja sam znao da za tako veliki koncert mora biti dobar razlog. Proslava 20 godina bavljenja glazbom i više je nego odličan razlog da to proslavim na najbolji mogući način, a to je sa svojom publikom. Jedva čekam 12. listopad kada ću se popeti na pozornicu u Ciboni i kada ćemo svi zajedno zapjevati prvi stih. Pjesma s kojom ćemo otvoriti koncert neka još uvijek ostane mala tajna“, najavio je Joško Čagalj.

Komentiraj