Joan Collins slavi 89. rođendan. U dokumentarcu je otkrila šokantne detalje o prvom mužu

Kultna i slavna britanska glumica, spisateljica i seks-simbol 1980-ih Joan Collins, rođena je u Londonu 23. svibnja 1933. godine. Proslavila se ulogom Alexis Carrington u ‘Dinastiji‘ osamdesetih. Popularna američka sapunica se od 1981. do 1989. prikazivala na američkoj TV mreži ABC. Serija se smatra jednom od najgledanijih u svijetu.

A prošlogodišnji dokumentarni film BBC-a “Ovo je Joan Collins” govori o Joan Collins koja je pred kamerama prvi puta otvoreno progovorila o svojih pet brakova. Britanska glumica je u šokantnoj ispovijesti ustvrdila da ju je njezin prvi suprug, filmska zvijezda Maxwell Reed, silovao na njihovom prvom spoju. Bilo je to, dodala je, prije nego što ju je pokušao “podvoditi bogatim starcima za 10.000 funti po noći”.

Opisujući kako ju je Maxwell pozvao na prvi spoj, Joan je rekla: “Imao je američki naglasak što je bilo prilično čudno za čovjeka iz južnog Londona. On je imao 31, a ja 17 godina i bila sam djevica – znala sam da će to izazvati probleme kod kuće.” Joan je navodno bila drogirana u Maxwellovoj kući prije nego što se probudila na podu njegova dnevnog boravka i zatekla ga kako se seksa s njom: “Sljedeće što sam znala da sam ležala na sofi, a on me silovao”. To je vrijeme kad bi moja majka rekla da sam ‘iskorištena’. Sada to zovemo silovanje na spoju.”

Nakon toga glumica se udala za Maxwella zbog osjećaja ‘krivnje’, a samo je otkrila da će stvari postati još gore: “Da nisam bila tako nevina u vezi seksa i kako bi stvari trebale biti, ne bih to učinila, ali imala sam snažan osjećaj krivnje, pa sam to učinila.”

Joan je tvrdila da je Maxwell “gravitirao prema bogatim starcima” i da je ubrzo “saznala zašto”: “Max mi je rekao: ‘Platit će ti 10.000 funti za jednu noć, a ja mogu čak i gledati’. Pogledala sam svog zgodnog, odvratnog muža i počela plakati. ‘Nikad u milijun godina.’ “, ispričala je legendarna glumica.

Komentiraj