Jima Carreya proglasili ljigavcem zbog opaske na račun novinarke

Korisnici Twittera obrušili su se u srijedu na glumca Jima Carreya (58) nakon što je objavljen njegov intervju sa novinarkom Charlotte Long u povodu filma “Super jež” (Sonic the Hedgehog).  Novinarka ga je, razgovarajući o njegovoj karijeri, pitala je li ostalo nešto neispunjeno na njegovoj listi želja. On joj je odgovorio „Samo ti“.

Charlotte Long pitala je Jima Carreya „U filmu, Sonic ima listu želja. Pitam se, nakon svega što ste napravili u karijeri i u životu, je li išta preostalo na vašoj listi želja?“. „Samo ti“, odgovorio joj je Carrey, na što se Charlotte Long počela smijati i odgovorila mu „Wow, ne znam što da kažem na to“. „Prihvati to“, nastavio je Carrey smijući se.

Ako možda Charlotte Long nije znala što da kaže, imali su nešto za reći brojni komentatori na Twitteru. „Pogledaj pod riječ ‘ljigavac’ u rječniku, uz to stoji slika Jima Carreya“, „Velik sam obožavatelj Jima Carreya ali ga od danas više ne cijenim. Ovo je stvarno neprihvatljivo, nadam se da će ti se ispričati. Ali ti si se nosila s time jako dobro“, bili su neki od komentara.

Ima i onih koji brane Carreyevo flertanje s novinarkom. „Nema ništa loše u malo flertanja, sve dok on ne spominje vagine i penise i ne ucjenjuje“, napisala je jedna korisnica, dok mnogi drugi sve to smatraju šalom. Pogledajte video s intervjuom:

Inače Jim Carrey je u listopadu prošle godine prekinuo vezu sa Ginger Gonzaga, kolegicom s kojom je glumio u tv seriji „Kidding“, a sada glumi negativca Dr. Robotnika u filmu „Super jež”, animiranoj verziji poznate video igrice . Film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati 13. veljače.

Komentiraj