Film & glazba
Decoration icon

odmor

JELENA ROZGA: ‘Koncert Eltona Johna i 2CELLOS zauvijek će imati posebno mjesto u mom srcu’

Autor:

facebook.com

Pjevačica i balerina Jelena Rozga posjetila je svog dečka glazbenika Stjepana Hausera u američkom gradu Las Vegasu, vrijeme provedeno zajedno zadržat će u romantičnom sjećanju, piše story.hr.

“Ni kilometri, ni gradovi ni kontinenti ne mogu biti prepreka kad se dvoje ljudi vole i žele biti zajedno. Las Vegas je za nas bio mali odmor iz snova koji oboje uskoro želimo ponoviti. Ljubav pobjeđuje svaku udaljenost i zaslužna je za osmijeh na našem licu. Ima ona stara izreka ‘Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu’ pa ćemo se tako i mi pridržavati poznate rečenice i zadržati određene detalje s puta samo za nas”, rekla je pjevačica koja je uživala u kratkom odmoru.

Violončelist Stjepan Hauser je sa svojim bratom, duet 2CELLOS, nakon velike turneje po Južnoj Americi gostovao na koncertu Eltona Johna.

“Koncert Eltona Johna i 2CELLOS u spektakularnom Caesars Palaceu zauvijek će imati posebno mjesto u mom srcu, jer to je bila noić ljubavi. A tek upoznavanje Eltona, to je nešto posebno. oduševili su me njegova spontanost, pristupačnost i smisao za humor”, otkrila je i dodala kako je u društvu dragoga bila samo dva dana.

Grad Las Vegas je nešto posebno, kao i njihova ljubav.

“Često putujem i bila sam u puno gradova, no čarolija Las Vegasa oborila me s nogu. Stjepan je već bio u Las Vegasu pa mi je pokazao grad svojim očima. Kad ste u gradu s onim koga volite, to je onda svakako grad ljubavi”, prokomentirala je Jelena Rozga.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)