Jandroković čestitao braći Sinković: “Novim naslovom potvrdili ste kako vam u veslanju nema premca”

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao je braći Martinu i Valentu Sinkoviću na osvajanju zlatne medalje u dvojcu na pariće na Europskom veslačkom prvenstvu.

“Dragi Martine i Valente, uime Hrvatskoga sabora i osobno od srca vam čestitam na još jednom u nizu osvojenih zlatnih odličja. Novim naslovom prvaka u dvojcu na pariće na Europskom prvenstvu na Bledu potvrdili ste kako vam u veslanju nema premca.

S ukupno 51 medaljom na velikim natjecanjima u karijeri, cjelokupna hrvatska javnost i navijači gotovo da su se navikli na vaše uspjehe, ali i su dalje neizmjerno ponosni zbog toga na vas. Nastavak je to i potvrda višegodišnjeg neumornog rada i mukotrpnog truda kojim ste se održali na europskom i svjetskom vrhu. Vaš životni i profesionalni put može biti primjer i vodilja svakom mladom sportašu u Hrvatskoj i šire.

Martin i Valent Sinković ponovno europski prvaci: “Preponosni smo kako je sve ispalo…”

Želim vam puno zdravlja u nastavku vaših karijera koje ćemo i dalje sa zanimanjem pratiti i bodriti, posebno iduće godine na Olimpijskim igrama u Parizu. Još jednom, svaka vam čast Martine i Valente”, stoji u čestitci predsjednika Hrvatskog sabora.

Čestitkama braći Sinković pridružio se i Mario Banožić, ministar obrane.

Zlatna medalja na Europskom prvenstvu pripala braći Sinković

Komentiraj

nacional banner
nacional banner