Martin i Valent Sinković ponovno europski prvaci: “Preponosni smo kako je sve ispalo…”

Braća Martin i Valent Sinković u finalu dvojaca na pariće osvojili su europsko zlato, njihovo sedmo u karijeri. U cilj su ušli s vremenom 6:07.00 ostavivši iza sebe posade Italije (6:08.25) i Nizozemske (6:10.74).

“Ponovno europski prvaci! Stvarno uzbudljiva utrka, znali smo da će Talijani biti teški protivnici i to su i pokazali. Dali su sve, zadnjih 500 metara su krenuli, ali ipak smo mi bili jači”, rekao je Martin Sinković.

“Jedna prava utrka, čvrsta. Čekali smo, bili smo strpljivi i stvarno se to isplatilo. Zadnjih 200 metara, kad smo vidjeli da nam više ne odlaze, rekli smo da moramo dati sve od sebe pa da vidimo kako će odgovoriti. Mladi su i jaki, ali ipak smo ih uspjeli slomiti i preponosni smo kako je sve ispalo! Sada imamo tri dana odmora i nastavljamo s pripremama. Na drugi Svjetski kup ne idemo, spremit ćemo se za zadnji u Luzernu koji nam je ujedno generalna proba za Svjetsko prvenstvo”, dodao je Valent Sinković, piše HRT.

“Dobro će nam doći odmor, ali i dalje ćemo trenirati i jedva čekamo Svjetsko prvenstvo za koje se nadamo da će jednako završiti”, zaključio je Martin Sinković.

Zlatna medalja na Europskom prvenstvu pripala braći Sinković

Komentiraj

nacional banner
nacional banner