Više od 30 tisuća čitatelja reklo je svoje – u konkurenciji od čak 540 proizvoda Jana Voda s porukom ljubavi osvojila je prestižno priznanje za proizvod godine u kategoriji bezalkoholnih pića.

Za brojne nazočne svečanoj dodjeli nagrada za najbolje proizvode na hrvatskom tržištu u 2016. godini, nije bilo velikog iznenađenja u kategoriji bezalkoholnih pića, u kojoj je treću uzastopnu godinu trijumfirala Jana Voda s porukom.

U zagrebačkom Hotelu Westin, za čitateljice i čičatelje portala žena.hr, ime i kvaliteta Jane Vode s porukom ljubavi još jednom su pronašli put do potrošača.

“Janine poruke ljubavi pokazale su se kao najbolji put i inspiracija svima nama da iz godine u godinu ustrajemo na približavanju Janinog brenda kako najširoj javnosti i svakom kupcu individualno. Treće u nizu priznanje za proizvod godine dokaz je da smo u tome i uspjeli. Jednako tako, iznimno mi je drago podsjetiti na priznanje domaćih i svjetskih predstavnika struke, koji su u protekloj godini nagradili Janinu kampanju ‘Malena i Klepetan’ čitavim nizom priznanja, što je rezultiralo i najnovijom edicijom, koju krase ilustracije Malene i Klepetana”, izjavila je Jelena Slade Šilović.

Istaknimo kako zadnju ediciju bočica Jane, osim ilustracija Malene i Klepetana, krase i poruke koje potpisuje spisateljica Ingrid Divković.

Time Jana nastavlja inspirirati i širiti ljubav, životni optimizam i nepokolebljivu vjeru u dobrotu.

Komentiraj