Jana voda s porukom

Jana predstavila limitiranu festivalsku ediciju – Jana Sziget

Petu godinu zaredom Jana je službena voda Sziget Festivala, najvećeg glazbenog događanja u centralnoj i istočnoj Europi koji ove godine obilježava 25. obljetnicu.

Povodom obljetnice i pete godine suradnje Jana je predstavila limitiranu festivalsku ediciju – Jana Sziget.

Najbolja zabava i ovog je ljeta svoj dom pronašla u Budimpešti. Na ‘Otoku slobode’ usred mađarske metropole već se tradicionalno okupljaju zaljubljenici u glazbu, čije će boje ove godine braniti imena kao što su Pink, PJ Harvey, Rita Ora, Jamie Cullum, Wiz Khalifa, Major Lazer, Kasabian i još stotinjak drugih umjetnika s vrha glazbenih ljestvica.

No, ime koje je na Szigetu već zasigurno dobro poznato je i Jana voda s porukom, koja je petu godinu zaredom službena voda festivala, a za ovo izdanje festivala napravljena je i limitirana festivalska edicija Jana Sziget, koja se može kupiti samo na festivalu.

Ove godine slavi se dvadesetipeta obljetnica Szigeta, koji je proteklih sezona bio proglašen najboljim glazbenim događanjem u Europi i koji je tijekom četvrt stoljeća postao sinonim za neponovljivo glazbeno iskustvo te se u mjesecima koji obiluju glazbenim događanjima istaknuo kao broj jedan u ponudi glazbenih festivala.

Ovim povodom Jana je predstavlja novu ediciju Jana Sziget, čije bočice prenose pozitivnu energiju tisuće sudionika sa svih strana svijeta ujedinjenih i jamče dobrodošlo osvježenje u vrućim ljetnim noćima. Plesanje uz ritmove vodećih svjetskih umjetnika lakše je uz blagotvorni učinak prirodne negazirane mineralne vode Jana, čiji izbalansiran mineralni sastav s istaknutim omjerom kalcija i magnezija okrepljuje i vraća energiju.

Osim glazbenih nastupa, program Szigeta u periodu od 9. do 16.08. sadrži i dodatne sadržaje, kao što su spektakularne vizualne instalacije, stand up nastupi poznatih komičara te kazališne i plesne predstave.

Stoga, prepustite se atmosferi i posjetite Sziget Festival te uz novu ediciju Jane u odličnom raspoloženju dočekajte glazbeno događanje o kojem ćete još dugo pričati.

Komentiraj