Jamie Foxx ušao u posao s alkoholnim pićima, postao vlasnik BSB bourbona

Glumac Jamie Foxx, osvajač Oscara za ulogu Raya Charlesa u filmu „Ray“ 2005. godine, objavio je kako je postao vlasnik BSB burbona. Time je postao još jedan u nizu slavnih osoba koji su odlučili investirati novac u alkoholna pića. Do sada su to već napravili George Clooney (Casamigos), Ryan Reynolds (Aviation Gin), Dwayne Johnson (Teremana Tequila), Kendall Jenner (818 Tequila), Guy Fieri i Sammy Hagar (Santo), Nick Jonas (Villa One Tequila), te mnogi drugi.

Proizvodnja ovog burbona započeta je 2016. godine i on je označen kao laganije alkoholno piće s okusom smeđeg šećera i cimeta. U vlasništvu je kompanije BSB Spirits koja je do sada bila dio velike grupacije čiji je vlasnik milijarder Mark Cuban, inače prijatelj Jamiea Foxxa. BSB Spirits nudi i BSB 103, skuplju verziju burbona koja sadrži manje slatkoće i više alkohola. Do sada je BSB burbon imao solidan uspjeh na američkom tržištu a u kompaniji se nadaju da će ulaskom Foxxa u vlasništvo to piće postati prepoznatljivije te se već i najavljuje novi dizajn boce.

U službenom priopćenju Jamie Foxx je izjavio „Uvijek sam živio tako što sam smatrao da je život kratak te stoga trebaš raditi ono što želiš. Biti vlasnik brenda koji donosi sladak život na zabavu bio je uvijek moj cilj a sa BSB-om će se to i ostvariti. Prije izolacije, gledao sam kako se na mojim proslavama prazne boce BSB-a te sam znao da je to brend koji želim promovirati. Svatko tko proba BSB voljet će ga baš poput mene“.

Sean M. Penn, direktor kompanije BSB Spirits smatra kako će s ulaskom Jamiea Foxxa u vlasništvo kompanija dosegnuti nove visine.

Komentiraj