JAMBO ‘Podržat ću HDZ u Metkoviću’

HINA/ Daniel KASAP

HSS-ovac Stipo Gabrić Jambo u ponedjeljak je gostovao u ‘Dnevniku N1 televizije‘ gdje je rekao da će U Gradskom vijeću u Metkoviću podržati HDZ.

“Podržat ću HDZ”, rekao je kratko Jambo.

Na pitanje dali je Grmoja bio u pravu kad je rako da će podržati HDZ odgovorio je: “On sve zna što ne treba znati, a ono što ne treba to ne zna i ne govori. Nisam ni s kim iz HDZ-a razgovarao, ali ću Milana podržati u drugom krugu jer mislim da Metković mora imati dobre odnose s Dubrovnikom i Zagrebom. Država je centralizirana i želim da se realizira dio projekata, a to se može samo uz HDZ. Most je zadnje 2 godne bio u Zagrebu. Za dvije godine nismo dobili ništa. Mandarina je bila kunu ili niže, a imali smo ministra poljoprivrede”.

Dodao je i da nije ničim uvjetovan, te da on nije Most koji ucjenjuje Vladu.

“Ja mislim ponuditi svoje mjesto mlađim ljudima vrlo brzo. Ja sam političke kopačke objesio o klin, ali kad sam vidio mrtvu utrku Mosta i HDZ-a… Da se ja nisam kandidrao pobijedio bi Most. Grad je odlučio, dali su jednako glasova Mostu i HDZ-u. Dali su dovoljno meni. Nisam ni gledao niti me zanima. Moje su te dvije ruke puno važnije nego ranije 8 ja i HDZ. Bili smo promatrači, ali tako će i Most biti”, zaključio je HSS-ovac.

Komentiraj