Izbornik Francuske nakon utakmice: “U prvom poluvremenu umjesto da vodimo 3-0, mi gubimo 0-1. Bod nije ono čemu smo se nadali u ovom meču”

U drugom kolu skupine F Europskog prvenstva Mađarska i Francuska igrale su izjednačeno, 1-1. Mađarska je na Puskas Areni u Budimpešti pred 55.998 gledatelja priredila iznenađenje te je upisala bod protiv Francuza.

Nakon utakmice uslijedile su izjave:

Antoine Griezmann, Francuska

“Vidite da je čak i protiv Mađarske teško, pa ćemo se morati dobro pripremiti za utakmicu protiv Portugala sljedeće srijede. Morat ćemo poboljšati dvije ili tri stvari, koje nisu bile dobre protiv Mađarske.  Znamo da imamo klupu koja može napraviti razliku u bilo kojem trenutku tijekom utakmice, a iza toga moramo biti čvrsti kao što smo bili protiv Njemačke”.

Hugo Lloris, kapetan i vratar Francuske: 

“Ostanimo pozitivni, nismo dobili, ali smo dali sve od sebe. U ovakvoj utakmici od trenutka kada protivnik iskoristi svoju jedinu priliku,  to stvari jako zakomplicira, pogotovu jer su se organizirano branili”

Didier Deschamps, izbornik Francuske: 

“U prvom poluvremenu umjesto da vodimo 3-0, mi gubimo 0-1. Očito je igranje kod kuće, uz pun stadion, njima dalo nevjerojatnu snagu. Bod nije ono čemu smo se nadali u ovom meču, ali s obzirom na kontekst ćemo ga ipak uzeti”.

Loïc Nego, mađarski veznjak: 

“Naporno smo radili, posebno s obzirom na prvu utakmicu i poraz od Portugalaca, znali smo da moramo brzo podići glavu, i to protiv najboljih. Analizirali smo, radili na detaljima i iz utakmice izašli sretni, čak smo i vodili. Oni su imali puno više šansi od nas, ali borili smo se zajedno kao momčad”.

Komentiraj