Iz HDZ-a osudili Pernarove izjave o koronavirusu i smrtnosti

Iz HDZ-a su u objavi na Facebooku osudili izjavu zastupnika Ivana Pernara da je država paralizirana zato što neke starije osobe žele živjeti duže .

“Zlonamjerno, besramno i ničim utemeljeno laganje saborskog zastupnika Ivana Pernara neodgovorno je prema hrvatskim građanima, koji solidarno podnose teret pandemije i poštuju upute Stožera Civilne zaštite RH i struke”, stoji u objavi.

“Nadležna tijela i zdravstveni djelatnici bore se dva mjeseca za život svakog hrvatskog čovjeka i pritom ne dijele ljude ni po dobi ni po bilo čemu drugom. U ovakvim trenucima kada nam je potrebno jedinstvo cijele nacije, posebno je neodgovorno zagovarati kockanje s ljudskim životima radi pokušaja stjecanja jeftinih političkih poena!” istaknuo je HDZ,

U Facebook objavi u petak, Pernar je, uz ostalo, napisao: “Ja razumijem vašu želju da bi htjeli da vam preci žive što dulje, ali smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni zato da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje?”, navodi se u objavi HDZ-a.

Zlonamjerno, besramno i ničim utemeljeno laganje saborskog zastupnika Ivana Pernara neodgovorno je prema hrvatskim…

Posted by HDZ – Hrvatska demokratska zajednica on Saturday, April 4, 2020

Komentiraj