Saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista Ivan Lovrinović u četvrtak je na svom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj, okrenut leđima, hoda po mostu. Većina komentatora uvjerena je kako je to njegova poruka kojom najavljuje odlazak iz Mosta.

ScreenShot006

U srijedu je Lovrinović, također na svom Facebooku, objavio komentar u kojem je kao glavnog krivca za ovu krizu Vlade imenovao čelnika Mosta božu Petrova. “Nakon što je Most nakon izbora uspio Milanovića i Karamarka izbaciti iz trke za premijera, na što su oni pristali, on je zbog straha, neiskustva i nedovoljnog znanja rekao da ne želi i ne može biti premijer. Zbog toga se pojavio Orešković i svi drugi problemi nakon toga. Pored toga, izdao je ekonomski program Mosta na temelju kojeg smo dobili toliko mandata u Saboru.

Ako nakon odlaska Karamarka Petrov bude inzistirao na obrani Oreškovića i svom ostanku u vladi, to će značiti da on ima neke druge instrukcije, ciljeve i namjere, te da je njegova spremnost da se žrtvuje za državne i nacionalne interese bila neiskrena. Ako HDZ ne smije biti talac Karamarka, tada ni Most ne smije biti talac Petrova”, napisao je, između ostalog, Lovrinović..

Komentiraj