Arhiva hotela Esplanade, facebook.com

Esplanade Zagreb Hotelom vlada blagdansko raspoloženje

Vrijeme blagdana u zagrebačkom hotelu Esplanade oduvijek se povezuje s druženjima u Zinfandel’su, proslavama u Smaragdnoj dvorani i božićnim partyjima u The Clubu. Osim ambijentom, ovaj povijesni hotel, posebno u vrijeme adventa, neodoljivo privlači svojom svjetlucavom božićnom dekoracijom, vrhunskim gastronomskim pričama i najslađim kolačićima u gradu.

Tokom adventa očekuju vas Xmas Chill Out večeri uz DJ glazbu kao pravi izbor za druženje u božićnom raspoloženju utorkom, srijedom i četvrtkom navečer. Prosinac u Zinfandel’su već je godinama sinonim za obiteljske adventske nedjelje uz gurmanske kreacije virtuozne Ane Grgić na raskošnom brunchu. Tu je i tradicionalna Badnja večer i Božićni ručak uz posjet Djeda Božićnjaka.

Novogodišnju noć se može provesti u Smaragdnoj dvorani i otmjenom Zinfandel’su, a večer je isplanirana do najsitnijih detalja i jamči vrhunski provod. Dok se roditelji zabavljaju, vesela ekipa animatora pod stručnim će vodstvom uvesti najmlađe u novu godinu uz dječji Mini Disco doček Nove godine.

Esplanade Zagreb Hotel i ove je godine kreirao raskošnu blagdansku ponudu za gala večere, domjenke, druženja i božićne partyje. Odaberite savršenu kulisu za svoje proslave, kombinirajte prostore i transformirajte ih po želji (tradicionalna božićna bajka, moderan ledeni ugođaj…).

Komentiraj