Imamo poruke između Josipe Rimac i Ane Hanžeković! ‘Baš si slatkica…’

Autor:

Igor Kralj, Jurica Galoic/PIXSELL

Nacional u svom novom broju ekskluzivno otkrio tko je, kada i koliko puta u ime Uskoka s Josipom Pleslić (nekada Rimac) pregovarao da potpiše izjavu protiv kandidata za glavnog državnog odvjetnika Turudića.

Josipa Pleslić, kako smo objavili, u ponedjeljak je ministrima Davoru Božinoviću i Ivanu Malenici te ravnatelju Danijelu Markiću poslala dopis u kojem tvrdi da je Uskok od nje tražio da lažno svjedoči protiv Turudića.

Sve se ovo zakuhalo nakon što je proteklog vikenda Jutarnji list objavio stotine poruka koje su razmjenjivali Josipa Pleslić i Ivan Turudić. Poruke su vrlo kompromitirajuće, ali predsjednik Vlade Andrej Plenković od Turudića ne odustaje. “Ovo što mi vidimo je vrsta pravosudnog voajerizma s ciljem osobne diskreditacije kandidata”, izjavio je u ponedjeljak Plenković nakon sjednice Predsjedništva stranke.

Odvjetnik Josipe Pleslić, Ivan Gržić, u ponedjeljak je novinarima rekao da njegova klijentica traži da se zaštiti njezin privatni život i njezina obitelj. “Ona prolazi torturu, prima klasificirane podatke u kaslić, anonimne poruke, prijetnje… Ona je žena i majka i zasigurno joj nije lako”, rekao je i dodao da ona unatrag četiri godine prolazi svojevrsnu torturu u medijima, nad njom se provodi suđenje prije suđenja.

Josipa Pleslić pred kamere ne želi, ali se potužila MUP-u, SOA-i i Ministarstvu pravosuđa. Naročito je, donosi Nacional u svom novom broju, frustrirana i ljuta zato što su poruke objavljene u Jutarnjem listu, smatra da je to licemjerno, da su poruke koje se plasiraju u javnost u najvećoj mjeri selektivno odabrane i privatne naravi.

Ona ima i identične prepiske u kojima razmjenjuje nekoliko toplih poruka i s Anom Hanžeković Krznarić, većinskom vlasnicom Hanza Medije, izdavača Jutarnjeg lista. Njih dvije su u ožujku 2020. razmijenile nekoliko poruka. Ana Hanžeković pozvala je Josipu Pleslić da na Facebooku objavi neku svoju fotografiju iz mladosti, a poslala joj je i svoju da je vidi. “Šta je mladost… a baš si slatkica”, napisala je Josipa Pleslić Ani Hanžeković. Ona joj je na to odgovorila: “I ti… kako je lijepo razdoblje”. Uz te poruke međusobno su si slale i nježne emotikone, a Ana Hanžeković pozvala ju je da prvom prilikom dođe u privatni posjet u njenu kuću u Zatonu na ‘ručak-večeru-vino-gin’.

Donosimo poruke između Josipe Pleslić i Ane Hanžeković:

Ana Hanžeković:

Aha ha ha Sad je na tebe red. Ti si koristo/la “like” na moju sliku iz mladosti, tako da je sad tvoj red da stavis jednu svoju sliku iz mladosti na facebook i da napises: “Izazov prihvacen” Posalji ovaj tekst svim osobama koji su izabrali “like” na tvoju sliku. Pokusaj da ne prekidas ovu igru jer je simpaticna i zabavna.

Josipa Rimac:

Ahaaaa već stavila

Ana Hanžeković:

Aaaaa sorry

Josipa Rimac:

Šta je mladost…..a bas si slatkica

Ana Hanžeković:

I ti….kako je lijepo razdoblje

Josipa Rimac:

Da bezbrižno….ali vjerujem da ćemo brzo u neka bolja vremena…..čuvaj se

Ana Hanžeković:

Nadam se….kuća mi u Zatonu “raste”, pa prvom prilikom dodješ na ručak-večeru-vvino-gin

Josipa Rimac:

Veselim se….super….nakon ovoga treba druženja i smijeha

Ana Hanžeković:

Baš…..sve će se promijeniti što nije loše…na bolje

Josipa Rimac:

Veselim se tome…..ljudi su se otuđili….začahurili…..imam osjećaj da su duhom dugo u samoizolaciji

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.