Napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović uvjeren je kako će s ‘Crvenim vragovima’ osvojiti naslov engleskog prvaka, te dodao kako će u mirovinu onoga dana kada se to dogodi, prenose britanski mediji.

35-godišnjak je u karijeri osvojio čak 13 naslova nacionalnog prvaka – i to u Nizozemskoj, Italiji, Španjolskoj i Francuskoj. Očajnički želi osvojiti i četrnaestu titulu, koja bi mu donijela naslov prvaka u četiri od pet najjačih europskih liga. U 17 nastupa ove sezone Šveđanin je postigao osam pogodaka, a prije nego što je proteklog vikenda Swanseaju ‘utrpao’ dva komada, u 11 posljednjih utakmica postigao je samo jedan gol.

Ni Unitedu ne ide ništa bolje. Trenutno su šesta momčad Premierlige, sa osam bodova manje od vodećeg Liverpoola i šest bodova od mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Ipak, Ibrahimović, koji je s Unitedom potpisao jednogodišni ugovor s mogućnošću produljenja na još jednu godinu – inzistira na tome da će još za njegovog vremena na Old Traffordu United juriti naslov prvaka.

“To bi bilo fantastično. Da osvojim Premierligu, sljedeći dan bih odmah prestao igrati… možda. Imali smo malo nesreće u nekim utakmicama, ali vjerujemo u sebe. A kada vjeruješ, onda će se to i ostvariti. Nadam se da mogu osvojiti naslov, i osvojit ću naslov”, rekao je Ibrahimović za službene stranice kluba.

Komentiraj